{

Gastenboek


Toen wij binnenkwamen in jullie huis ‘Sonnenheim’ kregen we meteen een aangenaam en warm gevoel. De mooie omgeving, het prachtige huis en de rust heeft ons allen goed gedaan.

Familie Langen

 

Onze complimenten voor alles wat aanwezig is en de doordachte en gezellige inrichting.

Familie Van Asch

 

Het is zeer aangenaam vertoeven geweest. De kinderen zeggen zelfs hier te willen blijven wonen.

Familie Rutten

 

Een fantastisch huis, vanaf het eerste moment voelt dit warm en ‘thuis’. Alles erop en eraan en op een fantastische mooie plek hier in Hohentauern.

Familie Van der Zande

 

Voor de kinderen was het ook geweldig. Sleeën op korte afstand, nagenieten in de jacuzzi en een filmpje kijken. Oma Hoekstra heeft erg genoten van de openhaard en de tocht met de paardenslee.

Familie Romkes, Post, van Veen en Hoekstra

 

Een prima gebied om kleine kinderen te leren skiën. Bij de vele plekken die we al gezien hebben in Oostenrijk vinden wij deze plek in Hohentauern een aanrader.

Familie Van Dulkenraad

 

Ook de tweede keer in Sonnenheim is ons erg goed bevallen. Het is verslavend om hier te zijn. Dit keer hebben we met (schoon)moeder weer een geweldige week gehad met mooie wandelingen: Waldpfad, Wasserweg, Fels- und Höhlenweg, Gefrorener See, Triebenertörl, Hauseck und Großer Scheibelsee.

Fam Van de Pol-Koelink

 

We hebben ontzettend genoten van dit mooie, luxe huis. Alles wat een mens nodig heeft is aanwezig! De jacuzzi was geweldig!

Familie Bruining

 

Het huis was super! Fijn dat alles zo netjes en verzorgd was. We hebben genoten van de jacuzzi, de schitterende keuken, de mooie badkamers en het uitzicht.

Familie Van der Vlist

 

Een week is te kort om een goed beeld te krijgen van al het moois dat hier te zien is. We hopen nog eens terug te komen.

Familie Versteeg

 

Wat een warm welkom (de haard brandde zacht, heerlijk). Dit was de tweede keer dat wij hier waren en wat hebben we weer genoten. Bedankt.

Familie Veenstra

 

Hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid! Het huis straalt zoveel liefde en positieve energie uit! We voelden ons helemaal thuis hier! Hopelijk komen we snel terug!

Familie Meesters

 

Het uitzicht is geweldig, sauna en jacuzzi zijn fantastisch en het huis is prachtig! Mooie wandelingen gemaakt, echt een aanrader. We hopen zeker nog een keer terug te komen en reuze bedankt!

Familie Alves

 

Heerlijke week gehad. We zouden nog wel een weekje willen blijven. Maar helaas, aan alles komt een einde. Bedankt dat we van jullie heerlijke huis hebben mogen genieten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Familie Clerx

 

We hebben genoten van alle luxe van dit huis, de rustige omgeving en het mooie uitzicht en niet te vergeten het geweldige weer wat ons was toebedeeld. We wensen jullie mooie jaren toe in dit huis.

Familie Moorman

 

De pistes bij het huis en in de omgeving hebben we goed kunnen verkennen, waarna we weer heerlijk konden genieten van de jacuzzi, sauna en de luxe in het huis. Wellicht tot een volgende keer.

Familie Stok

 

We hebben echt nog nooit zo’n mooi en luxe huis gehad en hebben enorm genoten van de rustgevende omgeving, het wandelen in de bergen en de mooie uitzichten.

Erik-Jan, Marscha, Jelle, Anne, Fieke, Rowan en Lucas  

 

 

 

 

{

Adres

Chalet Sonnenheim
Almdorf 18
8785 Hohentauern

Kenmerken

 • 12-persoons
 • 4 slaapkamers (alle met toegang naar een balkon)
 • In-house wellnessruimte met uitzicht over de bergen, voorzien van Finse sauna, Jacuzzi-ligbad, douche en bidet
 • Badkamer op begane grond met stoomcabine
 • Luxe keuken met o.a. vaatwasser, magnetron, oven en diepvries
 • Flatscreen HD TV met Blu-ray 5.1 Homecinema
 • Internet (gratis WiFi )
 • Wasmachine en wasdroger
 • Skibergruimte en skischoenverwarmer
 • Groot zonneterras (55 m2) volledig afsluitbaar voor kleine kinderen
 • Jacuzzi Hot Tub op terras
 • Carport voor twee auto's

Social media

Social media

Social media

FacebookFacebook